linkedin google_plus twitter facebook
adres

Bier & Spijs

Breng een bezoek aan dé bierbrouwerij van Brugge, proef een heerlijke Brugse Zot en bereid onder begeleiding van een Chef-kok een heerlijk diner.
Offerte aanvragen
€ 87,50 p.p.

Brugse Zot!

België is een waar bierland en daar zult u gedurende dit arrangement zeker van genieten. Naast een gezellige bierwandeling, mag u ook uw tapkunsten tonen. 

Offerte aanvragen
€ 89,50 p.p.

Escape & Dine

Een zenuwslopend avondje puzzelen, codes kraken en geheimen ontcijferen. Lukt het jullie team om binnen 60 minuten te ontsnappen? 
Offerte aanvragen
€ 67,50 p.p.

Feestavond Brugge

Beleef een gezellige feestavond in het middeleeuwse Brugge. Met of zonder entertainment, alles is mogelijk en bespreekbaar. 
Offerte aanvragen
Op maat

Happen en Stappen

Al wandelend genieten van de bourgondische keuken. Kortom, leer Brugge bij avondschemering op een heerlijke culinaire manier kennen.
Offerte aanvragen
€ 79,50 p.p.

Kroegenpuzzeltocht

Ontdek al puzzelend de gezelligste, leukste, oudste, bruinste, kleinste en gekste kroegen van Brugge en sluit de avond af met een heerlijk bourgondisch diner
Offerte aanvragen
€ 62,50 p.p.

Middeleeuws Spektakel

Een schitterend feestbanket in een grandioos decor, een dozijn spetterende attracties, heerlijk eten en drinken naar hartenlust. Welkom in de middeleeuwen!
Offerte aanvragen
€ 60,00 p.p.

Moorddiner

Een avondje heerlijk dineren zit er vanavond zeker niet in. Er is een moord gepleegd en plots zitten jullie midden in het Maffiageweld.
Offerte aanvragen
€ 65,00 p.p.

Pop Quiz

Ga onder het genot van een heerlijk diner de muzikale strijd aan. Van The King of Pop tot aan de nieuwste meezingers. Wie kent ze allemaal? 
Offerte aanvragen
€ 65,00 p.p.
12