linkedin google_plus twitter facebook
adres

Bierbrouwen in Gent

Altijd al eens een eigen biertje willen brouwen? Dan is dit de ultieme kans. U bottelt uw eigen fles bier en sluit het programma af met een heerlijk diner.
Offerte aanvragen
€ 64,50 p.p.

Champagne in Gent

Na een gezellige rondvaart kunt u gedurende een Champagnedegustatie proeven van de beste Champagnes. Kortom, een avondje genieten!
Offerte aanvragen
€ 84,50 p.p.

Gent by Night

Wanneer het begint te schemeren, licht Gent helemaal op. Beleef een gezellige cavarondvaart, maak een indrukwekkende wandeling en geniet van Gent by Night.
Offerte aanvragen
€ 55,00 p.p.

Gent verlicht

Beleef een spannend avontuur op de Graslei. De fakkels wijzen u de weg. Aansluitend kunt u genieten van een compleet verzorgde fonduemaaltijd.
Offerte aanvragen
€ 65,00 p.p.

Het uitzicht van Gent

Ontdek Gent vanaf het water en geniet van een unieke ‘Nocturne’ in het Belfort. Eenmaal boven gekomen kunt u genieten van een prachtig uitzicht.  
Offerte aanvragen
€ 69,50 p.p.

Kroegenpuzzeltocht Gent

Ontdek al puzzelend de gezelligste, leukste, oudste, bruinste, kleinste en gekste kroegen van Gent en sluit de avond af met een heerlijk bourgondisch diner.
Offerte aanvragen
€ 62,50 p.p.

Ontdek het Patershol

Geniet van een heerlijk Belgisch biertje gedurende een gezellige rondvaart en maak kennis met de Gentse specialiteiten in het beroemde ‘Patershol’.
Offerte aanvragen
€ 79,50 p.p.

Spanning in Gent

Gedurende deze citygame bieden actie en spanning de garantie voor een onvergetelijke avond. Aansluitend kunt u genieten van een heerlijk diner.
Offerte aanvragen
€ 55,00 p.p.

Typisch Gent

Maak kennis met de gezellige kroegjes van Gent, proef de heerlijke Gentse speciaal bieren gedurende een typische bierproeverij en geniet van een bourgondisch diner.
Offerte aanvragen
€ 57,50 p.p.
12