linkedin google_plus twitter facebook
adres

Bierbrouwen in Gent

Altijd al eens een eigen biertje willen brouwen? Dan is dit de ultieme kans. U bottelt uw eigen fles bier en sluit het programma af met een heerlijk diner.
Offerte aanvragen
€ 64,50 p.p.

Gent by Night

Wanneer het begint te schemeren, licht Gent helemaal op. Beleef een gezellige cavarondvaart, maak een indrukwekkende wandeling en geniet van Gent by Night.
Offerte aanvragen
€ 55,00 p.p.

Gent verlicht

Beleef een spannend avontuur op de Graslei. De fakkels wijzen u de weg. Aansluitend kunt u genieten van een compleet verzorgde fonduemaaltijd.
Offerte aanvragen
€ 65,00 p.p.

Het uitzicht van Gent

Ontdek Gent vanaf het water en geniet van een unieke ‘Nocturne’ in het Belfort. Eenmaal boven gekomen kunt u genieten van een prachtig uitzicht.  
Offerte aanvragen
€ 69,50 p.p.

Kroegenpuzzeltocht Gent

Ontdek al puzzelend de gezelligste, leukste, oudste, bruinste, kleinste en gekste kroegen van Gent en sluit de avond af met een heerlijk bourgondisch diner.
Offerte aanvragen
€ 62,50 p.p.

Ontdek het Patershol

Geniet van een heerlijk Belgisch biertje gedurende een gezellige rondvaart en maak kennis met de Gentse specialiteiten in het beroemde ‘Patershol’.
Offerte aanvragen
€ 79,50 p.p.

Spanning in Gent

Gedurende deze citygame bieden actie en spanning de garantie voor een onvergetelijke avond. Aansluitend kunt u genieten van een heerlijk diner.
Offerte aanvragen
€ 55,00 p.p.

Typisch Gent

Maak kennis met de gezellige kroegjes van Gent, proef de heerlijke Gentse speciaal bieren gedurende een typische bierproeverij en geniet van een bourgondisch diner.
Offerte aanvragen
€ 57,50 p.p.

Vind de Mol!

Gedurende deze spannende citygame is het uw taak om de ware Mol te ontmaskeren. Ga samen met uw team op zoek naar de juiste aanwijzingen en vind de Mol.  
Offerte aanvragen
€ 67,50 p.p.