linkedin google_plus twitter facebook
adres

Crazy Maastricht

Een middagje lachen, gieren en brullen. Gedurende deze hilarische citygame leiden creativiteit, enthousiasme en vooral veel lef jullie naar de overwinning.
Offerte aanvragen
€ 48,50 p.p.

De Erfenis

Geniet van een gezellige rondvaart inclusief een heerlijke lunch en ga aansluitend gewapend met een Smartphone de strijd aan en zorg ervoor dat u de Erfenis wint.
Offerte aanvragen
€ 69,50 p.p.

Escape & Taste

Beleef een middagje puzzelen en proeven. Probeer om binnen 60 minuten te ontsnappen en vier de overwinning tijdens een gezellige bierproeverij.        
Offerte aanvragen
€ 62,00 p.p.

Het beste van Maastricht

Dit complete arrangement is een aanrader bij een bezoek aan Maastricht. U geniet o.a. van een gezellige rondvaart, een bierproeverij en een bourgondisch diner.
Offerte aanvragen
€ 94,50 p.p.

Het hoog(s)tepunt

Beleef een leuke ochtend op het ‘hoogste’ punt van Maastricht en geniet van een heerlijke lunch terwijl de schipper u de mooiste plekjes vanaf het water laat zien.
Offerte aanvragen
€ 49,50 p.p.

Limburgse vlaaien

Limburg en vlaai zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Na een heerlijke boerenlunch steekt u de handen uit de mouwen en bakt u uw eigen Limburgse vlaai. 
Offerte aanvragen
€ 55,00 p.p.

Maastricht by Bike

Beleef een leuke fietstocht door het historische Maastricht en omgeving en sluit de dag af met een gezellige bierproeverij en een heerlijk bourgondisch diner.
Offerte aanvragen
€ 104,50 p.p.

Maastricht by Scooter

Beleef een gezellige scootertocht door het heuvelachtige Zuid-Limburg. Aansluitend kunt u genieten van heerlijke speciaalbiertjes en een bourgondisch diner.
Offerte aanvragen
€ 114,00 p.p.

Maastricht by Segway

Ontdek Maastricht op een wel heel bijzondere manier, namelijk met de Segway. Aansluitend beleeft u een prachtige rondvaart en bezoekt u de unieke grotten.
Offerte aanvragen
€ 85,50 p.p.
12