linkedin google_plus twitter facebook
adres

Crazy Maastricht

Een middagje lachen, gieren en brullen. Gedurende deze hilarische citygame leiden creativiteit, enthousiasme en vooral veel lef jullie naar de overwinning.
Offerte aanvragen
€ 49,50 p.p.

De Erfenis

Altijd al eens willen weten hoe het is om rijk te zijn? Dit is jullie kans. Ga gewapend met een Smartphone de strijd aan en zorg ervoor dat jullie team de Erfenis wint.
Offerte aanvragen
€ 61,00 p.p.

Het beste van Maastricht

Dit complete arrangement is een aanrader bij een bezoek aan Maastricht. U geniet o.a. van een gezellige rondvaart, een bierproeverij en een bourgondisch diner.
Offerte aanvragen
€ 97,50 p.p.

Maastrichtse Maffia

Bezoek de unieke Kazematten en beleef een ‘machtige’ middag. Ga de strijd aan en zorg ervoor dat uw team de machtigste maffiafamilie van Maastricht wordt.
Offerte aanvragen
€ 69,50 p.p.

Ontdek Maastricht

Ontdek het bruisende Maastricht vanaf het water per luxe sloep en bepaal de juiste strategie en tactiek gedurende een uniek teambuildingspel.
Offerte aanvragen
€ 74,50

Proeven van Maastricht

Dit arrangement staat in het teken van proeven en genieten. Proef van typische Maastrichtse streekspecialiteiten en sluit af met een gezellige wijnproeverij.  
Offerte aanvragen
€ 67,00 p.p.

The Target

Gedurende dit virtuele teambuilding programma, wordt u het middelpunt van een zenuwslopend achtervolgingsspel boordevol spanning en sensatie.
Offerte aanvragen
€ 49,50 p.p.

Vind de Mol!

Gedurende deze spannende citygame is het uw taak om de ware Mol te ontmaskeren. Ga samen met uw team op zoek naar de juiste aanwijzingen en vind de Mol.
Offerte aanvragen
€ 61,00 p.p.