linkedin google_plus twitter facebook
adres

Vind de Mol!

Gedurende deze spannende citygame is het uw taak om de ware Mol te ontmaskeren. Ga samen met uw team op zoek naar de juiste aanwijzingen en vind de Mol.
Offerte aanvragen
€ 59,50 p.p.

The Target

Gedurende dit virtuele teambuilding programma wordt u het middelpunt van een zenuwslopend achtervolgingsspel boordevol spanning en sensatie.  
Offerte aanvragen
€ 47,00 p.p.

Speuren door Brugge

Na een gezellige fietstocht en een heerlijke lunch is het tijd voor een spannende ontsnappingstocht. Welk team bemachtigt als eerste de sleutel van de stad?
Offerte aanvragen
€ 96,50 p.p.

Proeven van Brugge

Een middag proeven en genieten. U proeft van typische Brugse specialiteiten, bezoekt het Brugs biermuseum en sluit de dag af met drie heerlijke biertjes.
Offerte aanvragen
€ 59,50 p.p.

Ontdek Brugge

Ontdek de belangrijkste bezienswaardigheden van Brugge per koets en bepaal de juiste strategie en tactiek gedurende een uniek teambuildingspel.  
Offerte aanvragen
€ 76,50 p.p.

Lekkernijen van Brugge

Beleef een heerlijk dagje waarbij de Brugse lekkernijen bier, friet en chocolade centraal staan. Sluit de dag af met een brouwerijbezoek en proef de Brugse Zot.
Offerte aanvragen
€ 49,50 p.p.

Het beste van Brugge

Dit complete arrangement is een aanrader bij een bezoek aan Brugge. U geniet o.a. van een gezellige rondvaart, een bierproeverij en een heerlijk bourgondisch diner.
Offerte aanvragen
€ 104,50 p.p.

De Erfenis

Geniet van een gezellige rondvaart, een heerlijke lunch en ga aansluitend gewapend met een Smartphone de strijd aan en zorg ervoor dat u de Erfenis wint.
Offerte aanvragen
€ 78,50 p.p.

Crazy Brugge

Een middagje lachen, gieren en brullen. Gedurende deze hilarische citygame leiden creativiteit, enthousiasme en vooral veel lef jullie naar de overwinning.
Offerte aanvragen
€ 51,50 p.p.
12