linkedin google_plus twitter facebook
adres

Vind de Mol!

Gedurende deze spannende citygame is het uw taak om de ware Mol te ontmaskeren. Ga samen met uw team op zoek naar de juiste aanwijzingen en vind de Mol.
Offerte aanvragen
€ 59,50 p.p.

The Target

Gedurende dit virtuele teambuilding programma, wordt u het middelpunt van een zenuwslopend achtervolgingsspel boordevol spanning en sensatie.  
Offerte aanvragen
€ 47,00 p.p.

Speuren door Brugge

Na een gezellige fietstocht en een heerlijke lunch is het tijd voor een spannende ontsnappingstocht. Welk team bemachtigt als eerste de sleutel van de stad? 

Offerte aanvragen
€ 94,50 p.p.

Proeven van Brugge

Een middag proeven en genieten. U proeft van typische Brugse specialiteiten, bezoekt het Brugs biermuseum en sluit de dag af met drie heerlijke biertjes.
Offerte aanvragen
€ 59,50 p.p.

Ontdek Brugge

Ontdek de belangrijkste bezienswaardigheden van Brugge per koets en bepaal de juiste strategie en tactiek gedurende een uniek teambuildingspel.  
Offerte aanvragen
€ 74,50 p.p.

Lekkernijen van Brugge

Beleef een ‘heerlijk’ dagje waarbij de Brugse lekkernijen ‘bier, friet en chocolade’ centraal staan. Sluit de dag af met een brouwerijbezoek en proef de Brugse Zot.
Offerte aanvragen
€ 49,50 p.p.

De Erfenis

Gewapend met een Smartphone gaat u de strijd aan. Wint u de Erfenis? Sluit de dag af met een gezellige rondvaart en een heerlijk diner.  
Offerte aanvragen
€ 104,50 p.p.

Crazy Brugge

Een middagje lachen, gieren en brullen. Gedurende deze hilarische citygame leiden creativiteit, enthousiasme en vooral veel lef jullie naar de overwinning.  
Offerte aanvragen
€ 48,00 p.p.

Chocolade en Bier

Gedurende dit arrangement maakt u kennis met de twee specialiteiten van Brugge. Beleef o.a. een gezellige Chocolade workshop en geniet van de Brugse Zot.  
Offerte aanvragen
€ 159,50 p.p.
12