linkedin google_plus twitter facebook
adres

Actie op het water

Ontdek de historische en bruisende binnenstad per Kajak of Raft, proef van typische Gentse bieren en sluit de dag af met een heerlijke BBQ.  
Offerte aanvragen
€ 77,50 p.p.

Carving in Ice

Onder begeleiding van ‘De Meester’ op het gebied van IJssculpturen, maakt u samen de mooiste creaties. Deze ‘IJskoude’ belevenis is een absolute aanrader.
Offerte aanvragen
€ 79,50 p.p.

Crazy Gent

Een middagje lachen, gieren en brullen. Gedurende deze hilarische citygame leiden creativiteit, enthousiasme en vooral veel lef jullie naar de overwinning.  
Offerte aanvragen
€ 49,50 p.p.

Culinair Gent

Geniet van een ‘heerlijke’ rondvaart, maak kennis met de streekspecialiteiten en proef van de beste wijnen gedurende een gezellige wijnproeverij.
Offerte aanvragen
€ 112,50 p.p.

De Erfenis

Geniet van een gezellige rondvaart, een heerlijke lunch en ga aansluitend gewapend met een Smartphone de strijd aan en zorg ervoor dat u de Erfenis wint.
Offerte aanvragen
€ 69,50 p.p.

Gent by Bike

Beleef een leuke fietstocht door het bruisende Gent en sluit de dag af met een gezellige bierproeverij en een heerlijk bourgondisch diner
Offerte aanvragen
€ 87,50 p.p.

Gent by Segway

Bent u al bekend met de Segway? Grijp dan nu uw kans en ontdek Gent op een wel heel bijzondere manier. Aansluitend beleeft u een gezellige Cavarondvaart.
Offerte aanvragen
€ 107,50 p.p.

Gent by Vespa

Maak een gezellige Vespatour en beleef het historische Gent en de natuurrijke omgeving. Aansluitend kunt u genieten van een heerlijk bourgondisch diner.
Offerte aanvragen
€ 105,00 p.p.

Gentse Maffia

Breng een bezoek aan het Gravensteen en beleef een ‘machtige’ middag. Ga de strijd aan en zorg ervoor dat uw team de machtigste maffiafamilie van Gent wordt.
Offerte aanvragen
€ 74,50 p.p.
12