linkedin google_plus twitter facebook
adres

Actie op het water

Met behulp van een ‘Rafting Boot’ gaat u de strijd op het water aan. Aansluitend kunt u proeven van de Gentse bieren en sluit u de dag af met een heerlijke BBQ.  
Offerte aanvragen
€ 79,50 p.p.

Carving in Ice

Onder begeleiding van ‘De Meester’ op het gebied van IJssculpturen, maakt u samen de mooiste creaties. Deze ‘IJskoude’ belevenis is een absolute aanrader.
Offerte aanvragen
€ 79,50 p.p.

Champagne in Gent

Na een gezellige rondvaart kunt u gedurende een Champagnedegustatie proeven van de beste Champagnes. Kortom, een avondje genieten!
Offerte aanvragen
€ 84,50 p.p.

Crazy Gent

Een middagje lachen, gieren en brullen. Gedurende deze hilarische citygame leiden creativiteit, enthousiasme en vooral veel lef jullie naar de overwinning.  
Offerte aanvragen
€ 46,00 p.p.

Culinair Gent

Geniet van een ‘heerlijke’ rondvaart, maak kennis met de streekspecialiteiten en proef van de beste wijnen gedurende een gezellige wijnproeverij.
Offerte aanvragen
€ 114,50 p.p.

De Erfenis

Gewapend met een Smartphone gaat u de strijd aan. Wint u de Erfenis? Sluit de dag af met een gezellige rondvaart en een heerlijk diner.
Offerte aanvragen
€ 102,50 p.p.

De lekkernijen van Gent

Beleef een ‘heerlijk’ dagje waarbij de Gentse lekkernijen centraal staan. Proef een Belgisch biertje en maak uw eigen creaties van Chocolade.
Offerte aanvragen
€ 119,50 p.p.

Gent binnenste buiten

Dit complete arrangement is een aanrader bij een bezoek aan Gent. U geniet o.a. van een gezellige rondvaart, een bierproeverij en een heerlijk bourgondisch diner.  
Offerte aanvragen
€ 89,50 p.p.

Gent by Bike

Beleef een leuke fietstocht door het bruisende centrum en de omgeving van Gent en sluit de dag af met een gezellige bierproeverij en een heerlijk diner.
Offerte aanvragen
€ 87,50 p.p.