linkedin google_plus twitter facebook
adres

Kerstsfeer in Limburg

Geniet van het sfeervolle Valkenburg en Maastricht. Twee prachtige steden die gedurende de Kerstperiode absoluut de moeite waard zijn voor een bezoek.
Offerte aanvragen
€ 217,50 p.p.

Champagne in Gent

Na een gezellige rondvaart kunt u gedurende een Champagnedegustatie proeven van de beste Champagnes. Kortom, een avondje genieten!
Offerte aanvragen
€ 84,50 p.p.

Winters Maastricht

Dit arrangement staat in het teken van genieten. Maak kennis met de Limburgse specialiteiten en geniet van het bourgondische Maastricht. 
Offerte aanvragen
€ 74,50 p.p.

Cold as Ice

Altijd al eens iets willen maken van ijs? Onder het genot van een drankje maakt u de mooiste creaties gedurende deze ‘ijskoude’ belevenis.
Offerte aanvragen
€ 79,50 p.p.

Winters Brugge

Proef heerlijke Brugse specialiteiten, maak een unieke rondrit met een authentieke paardentram en geniet van een heerlijk bourgondisch diner.
Offerte aanvragen
€ 67,50 p.p.

Hartverwarmend Brugge

Proef de Brugse Zot, beleef een prachtige avondwandeling langs de sfeervol verlichtte Reien en sluit af met een bourgondisch diner.
Offerte aanvragen
€ 49,50 p.p.

Winters Gent

Maak kennis met de plaatselijke winterspecialiteiten van Gent, proef heerlijke biertjes vanaf het water en sluit af met een bourgondisch diner.
Offerte aanvragen
€ 79,50 p.p.

Vind de Kerstman!

De Kerstman is spoorloos verdwenen. Hij is als laatste gesignaleerd in de gezellige binnenstad. Lukt het jullie om de Kerstman op tijd te vinden?
Offerte aanvragen
€ 59,50 p.p.