Typisch Antwerpen

Ontdek de leukste kroegen en cafeetjes, proef Belgische biertjes gedurende een gezellige bierproeverij en sluit de avond af met een bourgondisch diner.
Offerte aanvragen
€ 69,50 p.p.

Shake & Tapas

Shake de lekkerste cocktails zoals een Mojito, Pornstar Martini, Licor 43 of Whisky Sour en sluit de avond af met een heerlijk uitgebreid tapasdiner.
Offerte aanvragen
€ 65,00 p.p.

PubQuiz

Onder het genot van een heerlijk diner gaan jullie de strijd met elkaar aan. Van muziek tot films en van nieuws tot sport. Welk team gaat er met de trofee vandoor?
Offerte aanvragen
€ 72,50 p.p.

Moorddiner

Een avondje heerlijk dineren zit er vanavond zeker niet in. Er is een moord gepleegd en niets is wat het lijkt. Wie is nog te vertrouwen?
Offerte aanvragen
€ 67,50 p.p.

Kroegenpuzzeltocht

Ontdek al puzzelend de gezelligste, leukste, oudste, bruinste, kleinste en gekste kroegen van Antwerpen en sluit de avond af met een heerlijk bourgondisch diner.
Offerte aanvragen
€ 72,50 p.p.

Feestavond Antwerpen

Beleef een gezellige feestavond in het hippe centrum van Antwerpen. Met of zonder entertainment, alles is mogelijk en bespreekbaar.
Offerte aanvragen
op maat

Escape & Dine

Een zenuwslopend avondje puzzelen, codes kraken en geheimen ontcijferen. Lukt het jullie team om als eerste te ontsnappen? (ook mogelijk als Virtual Reality).
Offerte aanvragen
€ 72,50 p.p.

Culinair Antwerpen

Al wandelend genieten van de bourgondische keuken. Kortom, leer Antwerpen bij avondschemering op een culinaire manier kennen.
Offerte aanvragen
€ 97,50 p.p.

Bier & Spijs

Breng een bezoek aan één van de bierbrouwerijen van Antwerpen, proef een streekbiertje en bereid onder begeleiding van een Chef-kok een heerlijk diner.
Offerte aanvragen
€ 89,50 p.p.
12