Bier & Spijs

Breng een bezoek aan dé bierbrouwerij van Brugge, proef een heerlijke Brugse Zot en bereid onder begeleiding van een Chef-kok een heerlijk diner.
Offerte aanvragen
€ 94,50 p.p.

Brugse Zot!

België is een waar bierland en daar zult u gedurende dit programma zeker van genieten. Naast een gezellige bierwandeling, mag u ook uw tapkunsten tonen.
Offerte aanvragen
€ 89,50 p.p.

Escape & Dine

Een zenuwslopend avondje puzzelen, codes kraken en geheimen ontcijferen. Lukt het jullie team om binnen 60 minuten te ontsnappen?
Offerte aanvragen
€ 64,50 p.p.

Feestavond Brugge

Beleef een gezellige feestavond in het middeleeuwse Brugge. Met of zonder entertainment, alles is mogelijk en bespreekbaar.
Offerte aanvragen
Op maat

Happen & Stappen

Al wandelend genieten van de bourgondische keuken. Kortom, leer Brugge bij avondschemering op een culinaire manier kennen.
Offerte aanvragen
€ 79,50 p.p.

Kroegenpuzzeltocht

Ontdek al puzzelend de gezelligste, leukste, oudste, bruinste, kleinste en gekste kroegen van Brugge en sluit de avond af met een heerlijk bourgondisch diner.
Offerte aanvragen
€ 65,00 p.p.

Middeleeuws Spektakel

Een schitterend feestbanket in een grandioos decor, een dozijn spetterende attracties, heerlijk eten en drinken naar hartenlust. Welkom in de middeleeuwen!
Offerte aanvragen
€ 59,50 p.p.

Moorddiner

Een avondje heerlijk dineren zit er vanavond zeker niet in. Er is een moord gepleegd en plots zitten jullie midden in het Maffiageweld.
Offerte aanvragen
€ 62,50 p.p.

Pop Quiz

Ga onder het genot van een heerlijk diner de muzikale strijd aan. Van The King of Pop tot aan de nieuwste meezingers. Wie kent ze allemaal?
Offerte aanvragen
€ 62,50 p.p.
12