Avondje Brugge

Proef heerlijke wijnen gedurende een wijnproeverij, maak een avondwandeling door het middeleeuwse Brugge en sluit de avond af met een bourgondisch diner.
Offerte aanvragen
€ 77,50 p.p.

Belgisch bier

Samen met onze enthousiaste begeleiding maakt u een gezellige wandeling door het bruisende Brugge en proeft u typische Belgische bieren.
Offerte aanvragen
€ 60,00 p.p.

Bier & Spijs

Breng een bezoek aan dé bierbrouwerij van Brugge, proef een heerlijke Brugse Zot en bereid onder begeleiding van een Chef-kok een heerlijk diner.
Offerte aanvragen
€ 99,50 p.p.

Bierbrouwen in Brugge

Altijd al eens uw eigen biertje willen brouwen? Dan is dit de ultieme kans. U blend uw eigen bier en sluit de avond af met een heerlijk diner.
Offerte aanvragen
€ 59,50 p.p.

Brugse Zot!

België is een waar bierland en daar zult u gedurende dit arrangement zeker van genieten. Naast een gezellige bierwandeling, mag u ook uw eigen Brugse Zot tappen.
Offerte aanvragen
€ 89,50 p.p.

Culinair Brugge

Al wandelend genieten van de bourgondische keuken. Kortom, leer Brugge bij avondschemering op een culinaire manier kennen.
Offerte aanvragen
€ 87,50 p.p.

Escape & Dine

Een zenuwslopend avondje puzzelen, codes kraken en geheimen ontcijferen. Lukt het jullie team om als eerste te ontsnappen? (ook mogelijk als Virtual Reality).
Offerte aanvragen
€ 67,50 p.p.

Feestavond Brugge

Beleef een gezellige feestavond in het middeleeuwse centrum van Brugge. Met of zonder entertainment, alles is mogelijk en bespreekbaar.
Offerte aanvragen
op maat

Kroegenpuzzeltocht

Ontdek al puzzelend de gezelligste, leukste, oudste, bruinste, kleinste en gekste kroegen van Brugge en sluit de avond af met een heerlijk bourgondisch diner.
Offerte aanvragen
€ 67,50 p.p.
12