Bier & Spijs

Proef heerlijke Gentse speciaalbiertjes in een gezellige stadsbrouwerij en bereid onder begeleiding van een Chef-kok een heerlijk diner.
Offerte aanvragen
€ 107,50 p.p.

Bierbrouwen in Gent

Altijd al eens een eigen biertje willen brouwen? Dan is dit de ultieme kans. U bottelt uw eigen fles bier en sluit het programma af met een heerlijk diner.
Offerte aanvragen
€ 64,50 p.p.

Champagne in Gent

Na een gezellige rondvaart kunt u gedurende een Champagneproeverij proeven van de beste Champagnes. Kortom, een avondje genieten!
Offerte aanvragen
€ 90,50 p.p.

Escape & Dine

Een zenuwslopend avondje puzzelen, codes kraken en geheimen ontcijferen. Lukt het jullie team om binnen 60 minuten te ontsnappen?
Offerte aanvragen
€ 64,50 p.p.

Feestavond Gent

Beleef een gezellige feestavond in het bruisende Gent. Met of zonder entertainment, alles is mogelijk en bespreekbaar.
Offerte aanvragen
Op maat

Gent by Night

Wanneer het begint te schemeren, licht Gent helemaal op. Beleef een gezellige Cavarondvaart, maak een indrukwekkende wandeling en geniet van Gent by Night.
Offerte aanvragen
€ 59,50 p.p.

Gent verlicht

Ga samen op zoek naar de juiste antwoorden in een feeërieke sfeer en sluit de avond af met een heerlijke compleet verzorgde BBQ.
Offerte aanvragen
€ 55,00 p.p.

Het uitzicht van Gent

Ontdek Gent vanaf het water en geniet van een unieke Nocturne in het Belfort. Eenmaal boven gekomen kunt u genieten van een prachtig uitzicht.
Offerte aanvragen
€ 67,50 p.p.

Kroegenpuzzeltocht

Ontdek al puzzelend de gezelligste, leukste, oudste, bruinste, kleinste en gekste kroegen van Gent en sluit de avond af met een heerlijk bourgondisch diner.
Offerte aanvragen
€ 67,00 p.p.
12