Avondje Gent

Proef heerlijke wijnen gedurende een wijnproeverij, maak een avondwandeling door het bruisende Gent en sluit de avond af met een bourgondisch diner.
Offerte aanvragen
€ 77,00 p.p.

Belgisch bier

Samen met onze enthousiaste begeleiding maakt u een gezellige wandeling door het bruisende Gent en proeft u typische Belgische bieren.
Offerte aanvragen
€ 60,00 p.p.

Bier & Spijs

Breng een bezoek aan dé bierbrouwerij van Gent, proef Gentse biertjes en bereid onder begeleiding van een Chef-kok een heerlijk diner.
Offerte aanvragen
€ 107,50 p.p.

Bierbrouwen in Gent

Altijd al eens uw eigen biertje willen brouwen? Dan is dit de ultieme kans. U bottelt uw eigen fles bier en sluit de avond af met een heerlijk diner.
Offerte aanvragen
€ 64,50 p.p.

Culinair Gent

Beleef onder het genot van een Belgisch biertje een gezellige rondvaart en maak al wandelend kennis met de Gentse specialiteiten in het culinaire Patershol.
Offerte aanvragen
€ 87,50 p.p.

Escape & Dine

Een zenuwslopend avondje puzzelen, codes kraken en geheimen ontcijferen. Lukt het jullie team om als eerste te ontsnappen? (ook mogelijk als Virtual Reality).
Offerte aanvragen
€ 67,50 p.p.

Feestavond Gent

Beleef een gezellige feestavond in het bruisende centrum van Gent. Met of zonder entertainment, alles is mogelijk en bespreekbaar.
Offerte aanvragen
op maat

Gent verlicht

Ontdek het bruisende Gent vanaf het water tijdens een gezellige Rafting Tour en sluit de avond af met een heerlijke bourgondische BBQ.
Offerte aanvragen
€ 55,00 p.p.

Het uitzicht van Gent

Geniet van een heerlijk glaasje Cava gedurende een gezellige rondvaart en beleef een exclusieve rondleiding door het indrukwekkende Belfort.
Offerte aanvragen
€ 79,50 p.p.
12