Avondje Maastricht

Proef heerlijke wijnen gedurende een wijnproeverij, maak een avondwandeling door het sfeervolle Maastricht en sluit de avond af met een bourgondisch diner.
Offerte aanvragen
€ 77,00 p.p.

Bier & Spijs

Breng een bezoek aan één van de bierbrouwerijen van Maastricht, proef  lokale biertjes en bereid onder begeleiding van een Chef-kok een heerlijk diner.
Offerte aanvragen
€ 107,50 p.p.

Culinair Maastricht

Al wandelend genieten van de bourgondische keuken. Kortom, leer Maastricht bij avondschemering op een culinaire manier kennen.
Offerte aanvragen
€ 87,50 p.p.

Escape & Dine

Een zenuwslopend avondje puzzelen, codes kraken en geheimen ontcijferen. Lukt het jullie team om als eerste te ontsnappen? (ook mogelijk als Virtual Reality).
Offerte aanvragen
€ 67,50 p.p.

Feestavond Maastricht

Beleef een gezellige feestavond in het sfeervolle centrum van Maastricht. Met of zonder entertainment, alles is mogelijk en bespreekbaar.
Offerte aanvragen
op maat

Kroegenpuzzeltocht

Ontdek al puzzelend de gezelligste, leukste, oudste, bruinste, kleinste en gekste kroegen van Maastricht en sluit de avond af met een heerlijk bourgondisch diner.
Offerte aanvragen
€ 67,50 p.p.

Leven in de brouwerij

Proef zes verschillende bieren in één van de bierbrouwerijen van Maastricht en sluit de avond af met een heerlijk bourgondisch diner.
Offerte aanvragen
€ 62,50 p.p.

Limburgs bier

Samen met onze enthousiaste begeleiding maakt u een gezellige wandeling door het bruisende Maastricht en proeft u typische Limburgse bieren.
Offerte aanvragen
€ 60,00 p.p.

Maastricht by Night

Maak een gezellige wandeling door het sfeervolle Maastricht en geniet van een heerlijk all-in diner gedurende een prachtige avondrondvaart.
Offerte aanvragen
€ 99,50 p.p.
12