Culinair Maastricht

Een avondje culinair genieten. Maak kennis met typische streekspecialiteiten, proef heerlijke wijnen en geniet van een bourgondisch diner.
Offerte aanvragen
€ 92,50 p.p.

Escape & Dine

Een zenuwslopend avondje puzzelen, codes kraken en geheimen ontcijferen. Lukt het jullie team om binnen 60 minuten te ontsnappen?
Offerte aanvragen
€ 52,50 p.p.

Feestavond Zuid-Limburg

Beleef een gezellige feestavond in het bourgondische Zuid-Limburg. Met of zonder entertainment, alles is mogelijk en bespreekbaar.
Offerte aanvragen
Op maat

Kroegenpuzzeltocht

Ontdek al puzzelend de gezelligste, leukste, oudste, bruinste, kleinste en gekste kroegen van Maastricht en sluit de avond af met een heerlijk bourgondisch diner.
Offerte aanvragen
€ 65,00 p.p.

Leven in de brouwerij

Breng een bezoek aan de ambachtelijke Maastrichtse stoombierbrouwerij, proef zes verschillende bieren en geniet van een heerlijk diner.
Offerte aanvragen
€ 62,50 p.p.

Limburgs bier!

Samen met onze enthousiaste begeleiding volgt u de ‘Mestreechter Brandslang’ en kunt u proeven van het bier waar ‘Limburg trots op is’, Brandbier!
Offerte aanvragen
€ 65,00 p.p.

Maastricht by Night

Maak een gezellige avondwandeling door het sfeervolle Maastricht en geniet van een heerlijk all-in diner gedurende een prachtige ‘moonlight-cruise’.
Offerte aanvragen
€ 96,50 p.p.

Moorddiner

Een avondje heerlijk dineren zit er vanavond zeker niet in. Er is een moord gepleegd en plots zitten jullie midden in het Maffiageweld.
Offerte aanvragen
€ 57,50 p.p.

Pop Quiz

Ga onder het genot van een heerlijk diner de muzikale strijd aan. Van The King of Pop tot aan de nieuwste meezingers. Wie kent ze allemaal?
Offerte aanvragen
€ 57,50 p.p.
12