Escape & Taste

Beleef een middagje puzzelen en proeven. Probeer om binnen 60 minuten te ontsnappen en vier de overwinning tijdens een gezellige bierproeverij.
Offerte aanvragen
€ 62,50 p.p.

Escape Maastricht

Geniet van een lunch tijdens een gezellige sloepentocht en probeer op tijd te ontsnappen uit het sfeervolle Maastricht. Wie bemachtigt als eerste de sleutel?
Offerte aanvragen
€ 72,50 p.p.

Het beste van Maastricht

Dit complete arrangement is een aanrader bij een bezoek aan Maastricht. U geniet o.a. van een gezellige rondvaart, een bierproeverij en een bourgondisch diner.
Offerte aanvragen
€ 94,50 p.p.

Het hoog(s)tepunt

Beleef een leuke ochtend op het hoogste punt van Maastricht en geniet van een heerlijke lunch terwijl de schipper u de mooiste plekjes vanaf het water laat zien.
Offerte aanvragen
€ 55,00 p.p.

Limburgse vlaaien

Limburg en vlaai zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Na een heerlijke boerenlunch steekt u de handen uit de mouwen en bakt u uw eigen vlaai.
Offerte aanvragen
€ 59,50 p.p.

Maastricht by Bike

Beleef een leuke fietstocht door het historische Maastricht en omgeving en sluit de dag af met een gezellige bierproeverij en een heerlijk bourgondisch diner.
Offerte aanvragen
€ 105,00 p.p.

Maastricht by Scooter

Beleef een gezellige scootertocht door het heuvelachtige Zuid-Limburg. Aansluitend kunt u genieten van heerlijke speciaalbiertjes en een bourgondisch diner.
Offerte aanvragen
€ 112,50 p.p.

Maastricht by Segway

Ontdek Maastricht op een wel heel bijzondere manier, namelijk met de Segway. Aansluitend beleeft u een prachtige rondvaart en bezoekt u de unieke grotten.
Offerte aanvragen
€ 86,50 p.p.

Maastricht ondergronds

Maastricht staat bekend om de beroemde Sint Pietersberg en de Kazematten. Gedurende dit programma maakt u op een unieke en actieve wijze kennis met beide.
Offerte aanvragen
€ 119,50 p.p.
12