Chocolade & Bier

Maak kennis met twee specialiteiten van Maastricht: chocolade en bier. Beleef o.a. een heerlijke chocoladeworkshop en proef de Limburgse bieren.
Offerte aanvragen
€ 102,50 p.p.

Escape Maastricht

Beleef een zenuwslopende middag in het sfeervolle Maastricht. Welk team vindt als eerste de code van de laatste bom en redt daarmee de stad van de ondergang?
Offerte aanvragen
€ 55,00 p.p.

Flikken Maastricht

Kruip in de huid van een echte rechercheur van de stad Maastricht en probeer de bloedstollende moordzaak op te lossen voordat het te laat is.
Offerte aanvragen
€ 50,00 p.p.

Genieten van Maastricht

Geniet van een gezellige sloepentocht, maak kennis met de streekspecialiteiten en proef mooie wijnen gedurende een heerlijke wijnproeverij.
Offerte aanvragen
€ 102,50 p.p.

Het beste van Maastricht

Dit complete arrangement is een aanrader bij een bezoek aan Maastricht. U geniet o.a. van een gezellige rondvaart, een bierproeverij en een bourgondisch diner.
Offerte aanvragen
€ 99,50 p.p.

Het Hoog(s)tepunt

Geniet van een gezellige rondvaart op de Maas, ga ondergronds in de donkere grotten en proef heerlijke streekwijnen in de wijngaard.
Offerte aanvragen
€ 67,50 p.p.

Limburgse vlaaien

Limburg en vlaai zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Na een heerlijke lunch steekt u zelf de handen uit de mouwen en bakt u uw eigen vlaai.
Offerte aanvragen
€ 62,50 p.p.

Maastricht by Bike

Beleef een leuke fietstocht door het sfeervolle Maastricht, breng een bezoek aan dé bierbrouwerij en sluit de dag af met een bourgondisch diner.
Offerte aanvragen
€ 97,50 p.p.

Maastricht by Scooter

Maak een unieke scootertocht door het prachtige en heuvelachtige Zuid-Limburg. Aansluitend kunt u genieten van een heerlijk bourgondisch diner.
Offerte aanvragen
€ 132,50 p.p.
12