Wie is de RAT?

Gedurende deze spannende citygame is niemand te vertrouwen. Ga samen met uw team op pad en probeer door slim samenspel de RAT te ontmaskeren.
Offerte aanvragen
€ 55,00 p.p.

Speuren door Antwerpen

Probeer de stad te redden van de ondergang gedurende een zenuwslopende ochtend en beleef een gezellige fietstocht door het hippe Antwerpen.
Offerte aanvragen
€ 89,50 p.p.

Spanning in de Zoo

Speel de spannende citygame ‘Wie is de RAT?’ niet in het centrum, maar in de Zoo van Antwerpen. Tussen de dieren gaat u proberen de RAT te ontmaskeren.
Offerte aanvragen
€ 77,50 p.p.

Proeven van Antwerpen

Dit arrangement staat in het teken van proeven en genieten. Proef van typische Antwerpse streekspecialiteiten en bezoek één van de bierbrouwerijen van Antwerpen.
Offerte aanvragen
€ 60,00 p.p.

Ontdek Antwerpen

Ontdek de Antwerpse wereldhaven vanaf het water en bepaal de juiste strategie en tactiek gedurende een uniek teambuildingspel.
Offerte aanvragen
€ 87,50 p.p.

Onder- en bovengronds

Laat u onderdompelen in een stukje ondergrondse geschiedenis en verken aansluitend de binnenstad tijdens een gezellig potje City Golf.
Offerte aanvragen
€ 87,50 p.p.

Het beste van Antwerpen

Dit complete arrangement is een aanrader bij een bezoek aan Antwerpen. U geniet o.a. van een gezellige rondvaart, een bierproeverij en een bourgondisch diner.
Offerte aanvragen
€ 114,50 p.p.

Flikken Antwerpen

Kruip in de huid van een echte rechercheur van de stad Antwerpen en probeer de bloedstollende moordzaak op te lossen voordat het te laat is.
Offerte aanvragen
€ 55,00 p.p.

Escape Antwerpen

Beleef een zenuwslopende middag in het hippe Antwerpen. Welk team vindt als eerste de code van de laatste bom en redt daarmee de stad van de ondergang?
Offerte aanvragen
€ 60,00 p.p.
12