Wie is de RAT?

Gedurende deze spannende citygame is niemand te vertrouwen. Ga samen met uw team op pad en probeer door slim samenspel de RAT te ontmaskeren.
Offerte aanvragen
€ 52,00 p.p.

Speuren door Brugge

Probeer de stad te redden van de ondergang gedurende een zenuwslopende ochtend en beleef een gezellige fietstocht door het middeleeuwse Brugge.
Offerte aanvragen
€ 96,50 p.p.

Proeven van Brugge

Dit arrangement staat in het teken van proeven en genieten. Proef van typische Brugse streekspecialiteiten en bezoek dé bierbrouwerij van Brugge.
Offerte aanvragen
€ 57,00 p.p.

Ontdek Brugge

Ontdek de belangrijkste bezienswaardigheden vanaf het water en bepaal de juiste strategie en tactiek gedurende een uniek teambuildingspel.
Offerte aanvragen
€ 84,50 p.p.

Lekkernijen van Brugge

Geniet van de Brugse lekkernijen bier, friet en chocolade en blend uw eigen Bourgogne des Flandres tijdens een exclusieve blendingsessie.
Offerte aanvragen
€ 67,00 p.p.

Het beste van Brugge

Dit complete arrangement is een aanrader bij een bezoek aan Brugge. U geniet o.a. van een gezellige rondvaart, een bierproeverij en een bourgondisch diner.
Offerte aanvragen
€ 117,50 p.p.

Flikken Brugge

Kruip in de huid van een echte rechercheur van de stad Brugge en probeer de bloedstollende moordzaak op te lossen voordat het te laat is.
Offerte aanvragen
€ 52,00 p.p.

Escape Brugge

Beleef een zenuwslopende middag in het middeleeuwse Brugge. Welk team vindt als eerste de code van de laatste bom en redt daarmee de stad van de ondergang?
Offerte aanvragen
€ 57,00 p.p.

Chocolade & Bier

Maak kennis met twee specialiteiten van Brugge: chocolade en bier. Beleef o.a. een heerlijke chocoladeworkshop en proef de Brugse bieren.
Offerte aanvragen
€ 89,50 p.p.
12