linkedin google_plus twitter facebook
adres

Vind de Mol!

Gedurende deze spannende citygame is het uw taak om de ware Mol te ontmaskeren. Ga samen met uw team op zoek naar de juiste aanwijzingen en vind de Mol.
Offerte aanvragen
€ 66,50 p.p.

The Target

Gedurende dit virtuele teambuilding programma wordt u het middelpunt van een zenuwslopend achtervolgingsspel boordevol spanning en sensatie.
Offerte aanvragen
€ 49,50 p.p.

Speuren door Brugge

Na een gezellige fietstocht en een heerlijke lunch is het tijd voor een spannende ontsnappingstocht. Welk team bemachtigt als eerste de sleutel van de stad?
Offerte aanvragen
€ 89,50 p.p.

Proeven van Brugge

Dit arrangement staat in het teken van proeven en genieten. Proef van de typische Brugse streekspecialiteiten en breng een bezoek aan het Brugs biermuseum.
Offerte aanvragen
€ 59,50 p.p.

Ontdek Brugge

Ontdek de belangrijkste bezienswaardigheden vanaf het water en bepaal de juiste strategie en tactiek gedurende een uniek teambuildingspel.
Offerte aanvragen
€ 84,50 p.p.

Lekkernijen van Brugge

Beleef een heerlijk dagje waarbij de Brugse lekkernijen bier, friet en chocolade centraal staan. Sluit de dag af met een brouwerijbezoek en proef de Brugse Zot.
Offerte aanvragen
€ 52,00 p.p.

Het beste van Brugge

Dit complete arrangement is een aanrader bij een bezoek aan Brugge. U geniet o.a. van een gezellige rondvaart, een bierproeverij en een bourgondisch diner.
Offerte aanvragen
€ 107,50 p.p.

Escape Brugge

Maak een unieke rondrit met een paardentram en probeer op tijd te ontsnappen uit het middeleeuwse Brugge. Wie bemachtigt als eerste de sleutel?
Offerte aanvragen
€ 71,50 p.p.

Chocolade & Bier

Maak kennis met de twee specialiteiten van Brugge: chocolade en bier. Beleef o.a. een gezellige chocoladeworkshop en geniet van de Brugse Zot.
Offerte aanvragen
€ 101,50 p.p.
12