Actie op het water

Ontdek de historische en bruisende binnenstad per Kajak of Raft, proef van typische Gentse bieren en sluit de dag af met een heerlijke BBQ.
Offerte aanvragen
€ 89,50 p.p.

Carving in Ice

Onder begeleiding van ‘De Meester’ op het gebied van ijssculpturen, maakt u samen de mooiste creaties. Deze ijskoude belevenis is een absolute aanrader.
Offerte aanvragen
€ 85,00 p.p.

Culinair Gent

Geniet van een heerlijke rondvaart, maak kennis met de streekspecialiteiten en proef van de beste wijnen gedurende een gezellige wijnproeverij.
Offerte aanvragen
€ 117,50 p.p.

Escape Gent

Maak een unieke rondrit met een paardentram en probeer op tijd te ontsnappen uit het bruisende Gent. Wie bemachtigt als eerste de sleutel?
Offerte aanvragen
€ 75,00 p.p.

Gent by Bike

Beleef een leuke fietstocht door het bruisende Gent en sluit de dag af met een gezellige bierproeverij en een heerlijk bourgondisch diner.
Offerte aanvragen
€ 87,50 p.p.

Gent by Segway

Bent u al bekend met de Segway? Grijp dan nu uw kans en ontdek Gent op een wel heel bijzondere manier. Aansluitend beleeft u een gezellige Cavarondvaart.
Offerte aanvragen
€ 105,00 p.p.

Gent by Vespa

Maak een gezellige Vespatour en beleef het historische Gent en de natuurrijke omgeving. Aansluitend kunt u genieten van een heerlijk bourgondisch diner.
Offerte aanvragen
€ 112,50 p.p.

Gentse Maffia

Breng een bezoek aan het Gravensteen en beleef een ‘machtige’ middag. Ga de strijd aan en zorg ervoor dat uw team de machtigste maffiafamilie van Gent wordt.
Offerte aanvragen
€ 62,50 p.p.

Het beste van Gent

Dit complete arrangement is een aanrader bij een bezoek aan Gent. U geniet o.a. van een gezellige rondvaart, een bierproeverij en een bourgondisch diner.
Offerte aanvragen
€ 89,50 p.p.
12