Actie op het water

Ontdek het bruisende Gent vanaf het water tijdens een gezellige Rafting Tour, proef typische Gentse bieren en sluit de dag af met een heerlijke BBQ.
Offerte aanvragen
€ 89,50 p.p.

Chocolade & Bier

Maak kennis met twee specialiteiten van Gent: chocolade en bier. Beleef o.a. een heerlijke chocoladeworkshop en proef de Gentse bieren.
Offerte aanvragen
€ 92,50 p.p.

Escape Gent

Beleef een zenuwslopende middag in het bruisende Gent. Welk team vindt als eerste de code van de laatste bom en redt daarmee de stad van de ondergang?
Offerte aanvragen
€ 57,50 p.p.

Flikken Gent

Kruip in de huid van een echte rechercheur van de stad Gent en probeer de bloedstollende moordzaak op te lossen voordat het te laat is.
Offerte aanvragen
€ 52,50 p.p.

Genieten van Gent

Geniet van een gezellige rondvaart, maak kennis met de streekspecialiteiten en proef mooie wijnen gedurende een heerlijke wijnproeverij.
Offerte aanvragen
€ 89,50 p.p.

Gent by Bike

Beleef een leuke fietstocht door het bruisende Gent, breng een bezoek aan dé bierbrouwerij en sluit de dag af met een bourgondisch diner.
Offerte aanvragen
€ 94,50 p.p.

Gent by Segway

Altijd al eens op een unieke manier kennis willen maken met het bruisende Gent? Wat dacht u van een indrukwekkende rondrit per Segway.
Offerte aanvragen
€ 117,50 p.p.

Gent by Vespa

Maak een unieke Vespatour door het bruisende Gent en de natuurrijke omgeving. Aansluitend kunt u genieten van een heerlijk bourgondisch diner.
Offerte aanvragen
€ 112,50 p.p.

Het beste van Gent

Dit complete arrangement is een aanrader bij een bezoek aan Gent. U geniet o.a. van een gezellige rondvaart, een bierproeverij en een bourgondisch diner.
Offerte aanvragen
€ 99,50 p.p.
12