Kerstsfeer in Limburg

Geniet van de magische Kerststeden Valkenburg en Maastricht. Twee prachtige steden die gedurende de Kerstperiode absoluut de moeite waard zijn...
Offerte aanvragen
€ 224,50

Cold as Ice

Altijd al eens iets willen maken van IJs? Onder het genot van een drankje maakt u de mooiste creaties gedurende deze ‘IJskoude’ belevenis.
Offerte aanvragen
€ 79,50 p.p.

Magisch Maastricht

Beleef een prachtige winterwandeling door de magische binnenstad, proef van hartverwarmende Jenevertjes en sluit af met een heerlijk diner.
Offerte aanvragen
€ 56,50 p.p.

Magisch Brugge

Bezoek dé Brouwerij van Brugge, beleef een prachtige winterwandeling door de magische binnenstad en sluit af met een heerlijk diner.
Offerte aanvragen
€ 52,50 p.p.

Magisch Gent

Beleef een prachtige winterwandeling door de magische binnenstad, geniet van een heerlijk diner en sluit af met een hartverwarmende Whiskyproeverij.
Offerte aanvragen
€ 58,50 p.p.

Winters Maastricht

Maak kennis met de plaatselijke winterspecialiteiten van Maastricht, proef heerlijke biertjes en sluit af met een bourgondisch diner.
Offerte aanvragen
€ 74,50 p.p.

Winters Brugge

Maak kennis met de plaatselijke winterspecialiteiten van Brugge, proef heerlijke Brugse biertjes en sluit af met een bourgondisch diner.
Offerte aanvragen
€ 74,50 p.p.

Winters Gent

Maak kennis met de plaatselijke winterspecialiteiten van Gent, proef heerlijke Gentse biertjes en sluit af met een bourgondisch diner.
Offerte aanvragen
€ 74,50 p.p.

Vind de Kerstman!

De Kerstman is spoorloos verdwenen. Hij is als laatste gesignaleerd in de gezellige binnenstad. Lukt het jullie om de Kerstman op tijd te vinden?
Offerte aanvragen
€ 59,50 p.p.