Plaats : Antwerpen
Minimaal aantal personen: 20 (minder personen op aanvraag)
Prijs : € 114,50 p.p.
Offerte aanvragen

10.00 - 11.45 Rondvaart haven Antwerpen
De haven van Antwerpen is al sinds de middeleeuwen een onmisbare schakel in de wereldhandel. In de afgelopen acht eeuwen heeft deze zich dan ook ontwikkeld tot één van de toonaangevende wereldhavens. Gedurende deze indrukwekkende rondvaart ontdekt u wat deze Antwerpse haven zo uniek maakt. (Enkel mogelijk op zaterdag en zondag. Alle overige dagen kunt u kiezen voor een indrukwekkende rondleiding of tegen een meerprijs voor een unieke haventour per privé bus).

12.15 - 13.30 Lunch
Geniet van een heerlijke uitgebreide lunch in één van de sfeervolle restaurants in het centrum van Antwerpen.    

13.30 - 15.30 Antwerpen binnenste buiten (of kies voor een andere activiteit)
De rasechte Antwerpenaars, ook wel ‘Sinjoren’ genoemd, nemen u mee voor een historische rondleiding langs gezellige steegjes en pleinen. U ontdekt tal van bezienswaardigheden zoals de Grote Markt en de beroemde Groenplaats. Onderweg wordt u vermaakt met interessante verhalen en grappige wetenswaardigheden. (U kunt ook kiezen voor een andere middagactiviteit zoals een rondleiding met diverse proevertjes, een gezellige fietstocht of een unieke citygame).   

15.30 - 17.00 Bierproeverij Antwerpen
België staat bekend om zijn typische speciaalbieren. Een bierproeverij is dan ook zeker een must bij een bezoek aan Antwerpen. Terwijl een echte bierkenner u meer verteld over de Belgische bieren, kunt u onder het genot van typische hapjes genieten van deze godendrank.

OF

15.30 - 17.30 Wijnproeverij Antwerpen (meerprijs € 15,- p.p.)
Voor deze wijnproeverij wordt u verwacht in een gezellige wijnbar in het centrum van Antwerpen. Terwijl een echte wijnkenner u meer verteld over wijn, proeft u onder het genot van heerlijke kazen en vleeswaren diverse Belgische topwijnen.  

17.00 - 19.00 Diner 
Geniet van een heerlijk bourgondisch diner in één van de sfeervolle restaurants in het centrum van Antwerpen.    

Prijzen zijn inclusief BTW

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.
Alle activiteiten kunnen afzonderlijk en naar eigen wens gecombineerd worden.