Plaats : Maastricht
Minimaal aantal personen: 20 (minder personen op aanvraag)
Prijs : € 99,50 p.p.
Offerte aanvragen

10.45 - 11.45 Koffie en Limburgse vlaai
U wordt hartelijk ontvangen met een kop koffie of thee en een heerlijk stuk Limburgse vlaai.

12.00 - 13.00 Rondvaart Maastricht  
Bij een bezoek aan Maastricht mag een rondvaart op de Maas uiteraard niet ontbreken. Gedurende deze gezellige tocht ontdekt u het sfeervolle Maastricht vanuit een heel ander oogpunt. (Indien gewenst kunt u aan de voet van de beroemde Sint Pietersberg van boord gaan, waar u onder andere een rondleiding door de grotten kunt maken). 

13.15 - 14.30 Lunch
Geniet van een heerlijke uitgebreide lunch in één van de sfeervolle restaurants in het centrum van Maastricht.  

14.30 - 16.30 Maastricht binnenste buiten (of kies voor een andere activiteit)
De rasechte ‘Mestreechtenere’ nemen u mee voor een historische rondleiding langs gezellige steegjes en pleinen. U ontdekt tal van bezienswaardigheden zoals de Helpoort en het beroemde Vrijthof. Onderweg wordt u vermaakt met interessante verhalen en grappige wetenswaardigheden. (U kunt ook kiezen voor een andere middagactiviteit zoals een rondleiding met diverse proevertjes, een gezellige fietstocht of een unieke citygame).

16.30 - 18.30 Brouwerijbezoek en bierproeverij Maastricht 
U brengt een bezoek aan de ambachtelijke Maastrichtse stoombierbrouwerij Bosch. Alles aan deze bijzondere brouwerij is authentiek. Zowel het mouthuis als het brouwhuis en de brouwerswoning zijn in originele staat behouden en als rijksmuseum beschermd. Vol passie vertelt de enthousiaste gids u meer over het ambachtelijke brouwproces en de geschiedenis van deze brouwerij. Uiteraard zal er ook geproefd worden. De rondleiding wordt afgesloten met een proeverij van twee heerlijke speciaalbiertjes.

OF

16.30 - 18.45 Wijnproeverij Maastricht (meerprijs € 17,50 p.p.)
Voor deze wijnproeverij wordt u verwacht op een schitterende locatie in hartje Maastricht. Na genoten te hebben van een bruisend aperitief wordt u meegenomen voor een rondleiding door de eeuwenoude wijnkelders en de vernieuwde bottelruimte. Aansluitend proeft u onder het genot van heerlijke kazen en vleeswaren diverse topwijnen.  

18.45 - 20.45 Diner 
Geniet van een heerlijk bourgondisch diner in één van de sfeervolle restaurants in het centrum van Maastricht.       

Prijzen zijn inclusief BTW

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.
Alle activiteiten kunnen afzonderlijk en naar eigen wens gecombineerd worden.