Plaats : Maastricht
Minimaal aantal personen: 20 (minder personen op aanvraag)
Prijs : € 67,50 p.p.
Offerte aanvragen

12.00 - 12.20 Rondvaart Maastricht (deel 1)
Bij een bezoek aan Maastricht mag een rondvaart op de Maas uiteraard niet ontbreken. Gedurende deze gezellige tocht ontdekt u het sfeervolle Maastricht vanuit een heel ander oogpunt.

12.30 - 13.45 Lunch
Geniet van een heerlijke uitgebreide lunch in een sfeervol restaurant met een prachtig uitzicht over de Maas en het Maasdal.

13.50 - 15.00 Rondleiding grotten Maastricht
Geen licht, geluid, geur, bereik of tijdsbesef. Welkom in de donkere grotten van de Sint Pietersberg. In een labyrint van meer dan 20.000 gangen neemt een professionele gids u mee ondergronds, waar talloze tekeningen en opschriften een stille getuige zijn van het harde werk dat hier verzet is.

15.15 - 16.45 Wijnproeverij in de wijngaard
Voor deze proeverij wordt u verwacht in de oudste wijngaard van Nederland. Deze kleine wijngaard beschikt over zo'n 300 stokken en is prachtig gelegen op de oostelijke helling van de Sint Pietersberg. Na een interessante uitleg over de werkzaamheden die in de wijngaard verricht worden en hoe de wijn uiteindelijk gemaakt wordt, kunt u onder het genot van heerlijke hapjes proeven van drie streekwijnen. 

17.20 - 18.00 Rondvaart Maastricht (deel 2)
Na nog even genoten te hebben van het prachtige uitzicht, wordt u bij de aanlegsteiger verwacht voor het tweede gedeelte van de rondvaart.  

Prijzen zijn inclusief BTW

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.
Alle activiteiten kunnen afzonderlijk en naar eigen wens gecombineerd worden.