Plaats : Maastricht
Minimaal aantal personen: 20 (minder personen op aanvraag)
Prijs : € 55,00 p.p.
Offerte aanvragen

11.00 - 13.00 Ontdek de Sint Pietersberg
Beleef de Sint Pietersberg zowel ondergronds als bovengronds. Samen met een enthousiaste gids herbeleeft u de geschiedenis gedurende een unieke rondleiding door de grotten en het Fort Sint Pieter. Vergeet zeker niet om ook van het prachtige uitzicht te genieten.

OF

11.00 - 13.00 Operatie Fort Sint Pieter
Bent u meer op zoek naar een zenuwslopend en actief teambuildingprogramma, dan is Operatie Fort Sint Pieter zeker een aanrader. In het machtige en eeuwenoude Fort Sint Pieter verkennen jullie in teamverband alle hoeken en schietgaten en voeren jullie zenuwslopende en tijdsgeboden opdrachten uit. Lukt het jullie om de sleutel van de schatkist te bemachtigen? Teambuilding, behendigheid, leiderschap en strategisch inzicht zullen jullie uiteindelijk aan de overwinning helpen. 

13.15 - 15.15 Sloepentocht Maastricht inclusief lunch
Vlakbij de Sint Pietersberg wordt u door een enthousiaste schipper opgehaald voor een gezellige sloepentocht. Gedurende deze tocht komt u langs de mooiste plekjes van Maastricht en omstreken. Terwijl de schipper u meer vertelt over de bezienswaardigheden langs de route, kunt u onder het genot van een heerlijke lunch genieten van een prachtig uitzicht vanaf het water.

Prijzen zijn inclusief BTW

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.
Alle activiteiten kunnen afzonderlijk en naar eigen wens gecombineerd worden.

Ontdek de Sint Pietersberg
Prijs: € 55,00 p.p. (minimaal 20 personen)

Operatie Fort Sint Pieter
Prijs: € 67,50 p.p. (minimaal 20 personen)