Plaats : Maastricht / Valkenburg / Zuid-Limburg
Minimaal aantal personen: 20 (minder personen op aanvraag)
Prijs : € 229,50
Offerte aanvragen

Dag 1

12.00 - 13.00 Lunch in de grotten van Valkenburg
Wie aan Valkenburg denkt, denkt aan de beroemde mergelgrotten. Voor deze heerlijke lunch wordt u dan ook verwacht in één van deze prachtige grotten.

13.00 - 16.00 Vrije tijd (Kerstshoppen) 
Valkenburg wordt ook wel dé Kerststad van Nederland genoemd. Bij een bezoek aan deze sfeervolle stad zult u zich dan ook zeker niet vervelen. Breng een bezoek aan de beroemde Kerstmarkt in de grotten (indien gewenst kunnen wij op voorhand de tickets voor u boeken), bezoek het gezellige Santa’s Village of drink een heerlijk glaasje Glühwein in één van de sfeervolle kroegjes. (vanaf 15 november wordt Valkenburg omgetoverd tot dé Kerststad van Nederland).

16.30 - 17.45 Aankomst en inchecken Hotel Maastricht
U verblijft in een ****Hotel in het bruisende centrum van Maastricht. 

18.00 - 20.15 Wijnproeverij Maastricht
Voor deze wijnproeverij wordt u verwacht op een schitterende locatie in hartje Maastricht. Na genoten te hebben van een heerlijk aperitief, wordt u meegenomen voor een rondleiding door de eeuwenoude wijnkelders, de vernieuwde bottelruimte en de unieke stadswijngaard. Aansluitend worden er een vijftal heerlijke wijnen geproefd. Terwijl de vinoloog u een woordje uitleg geeft, kunt u onder het genot van bijbehorende kaasjes genieten van deze topwijnen.  

20.30 - 22.30 Diner 
Geniet van een heerlijk bourgondisch diner in een authentiek en sfeervol kader.

Dag 2

08.00 - 10.00 Ontbijt en uitchecken

10.00 - 13.00 Winterwandeling door Magisch Maastricht
Onze enthousiaste begeleiding neemt u mee door het historische centrum en laat u de mooiste en bijzonderste plekjes van deze prachtige stad zien. Onderweg wordt u vermaakt met interessante verhalen en grappige wetenswaardigheden. Uiteraard wordt er ook tijd gemaakt voor een hartverwarmend drankje.

13.00 - 14.00 Rondvaart Maastricht
Bij een bezoek aan Maastricht mag een rondvaart op de Maas uiteraard niet ontbreken. Onder het genot van een heerlijke Limburgse lunch, ontdekt u gedurende deze gezellige tocht het sfeervolle Maastricht vanuit een heel ander oogpunt. 

Prijzen zijn inclusief BTW

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.
Alle activiteiten kunnen afzonderlijk en naar eigen wens gecombineerd worden.