Plaats : Valkenburg / Maastricht / Zuid-Limburg
Minimaal aantal personen: 20 (minder personen op aanvraag)
Prijs : € 309,50 p.p.
Offerte aanvragen

Dag 1

09.00 - 10.00 Aankomst grotten Valkenburg en koffie met Limburgse vlaai
Valkenburg staat met name bekend om haar beroemde mergelgrotten. Voor een heerlijk stuk Limburgse vlaai en een kop koffie wordt u dan ook ondergronds verwacht.

10.00 - 11.30 Grottenactiviteit Valkenburg
Beleef een unieke ervaring in de mergelgrotten van Valkenburg. U kunt kiezen uit verschillende activiteiten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een culturele rondleiding of een actieve fietstocht door het immense en grootse gangenstelsel van Europa. Bent u meer op zoek naar een teambuildingprogramma, dan kunt u kiezen voor een spannende doolhoftocht met een ondergrondse bootoversteek of een 'kruip en klautertocht' waarin u uw angsten kunt overwinnen gedurende het abseilen in een 30 meter diepe waterput.  

12.00 - 12.30 Aankomst en afzetten bagage
U verblijft in een ****Hotel in het sfeervolle centrum van Maastricht.

13.00 - 14.00 Rondvaart Maastricht inclusief uitgebreide lunch   
Bij een bezoek aan Maastricht mag een rondvaart op de Maas uiteraard niet ontbreken. Gedurende deze gezellige tocht ontdekt u onder het genot van een heerlijke uitgebreide lunch, het sfeervolle Maastricht vanuit een heel ander oogpunt.

14.00 - 16.00 Vrije tijd

16.00 - 19.00 Avondwandeling Maastricht
Samen met onze enthousiaste begeleiding maakt u een gezellige avondwandeling door het sfeervolle Maastricht. Onderweg wordt u vermaakt met interessante verhalen en grappige wetenswaardigheden. Uiteraard zal er ook een kroegenstop gemaakt worden voor een hapje en een drankje. 

19.00 - 21.00 Diner 
Geniet van een heerlijk bourgondisch diner in één van de sfeervolle restaurants in het centrum van Maastricht.       

Dag 2

08.00 - 10.30 Ontbijt en uitchecken

10.30 - 14.30 Scootertocht Zuid-Limburg inclusief lunch
Onze enthousiaste begeleiding neemt u mee voor een heerlijke scootertocht door het prachtige Zuid-Limburg. U maakt een unieke rit door de glooiende heuvels, pittoreske dorpjes en kunt genieten van adembenemende landschappen. Onderweg wordt er een stop gemaakt voor een lunch in een sfeervol restaurant. 

Prijzen zijn inclusief BTW

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.
Alle activiteiten kunnen afzonderlijk en naar eigen wens gecombineerd worden.