Plaats : Maastricht / Valkenburg / Zuid-Limburg
Minimaal aantal personen: 20 (minder personen op aanvraag)
Prijs : € 275,00 p.p.
Offerte aanvragen

Dag 1

09.00 - 09.45 Aankomst grotten Valkenburg
Valkenburg staat met name bekend om haar beroemde mergelgrotten. Voor een heerlijk stuk Limburgse vlaai en koffie wordt u dan ook verwacht in één van deze prachtige grotten.

10.00 - 11.30 Grottenactiviteit Valkenburg
Beleef een unieke ervaring in de mergelgrotten van Valkenburg. U kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een culturele rondleiding of een actieve fietstocht door het immense en grootse gangenstelsel van Europa. Bent u meer op zoek naar een teambuildingprogramma, dan kunt u kiezen voor een spannende doolhoftocht met een ondergrondse bootoversteek of een kruip en klautertocht waarin u uw angsten kunt overwinnen gedurende het abseilen in een 30 meter diepe waterput.   

12.00 - 12.45 Aankomst en afzetten bagage Hotel Maastricht
U verblijft in een ****Hotel in het bruisende centrum van Maastricht. 

13.00 - 14.00 Rondvaart Maastricht inclusief uitgebreide lunch
Bij een bezoek aan Maastricht mag een rondvaart op de Maas uiteraard niet ontbreken. Onder het genot van een heerlijke uitgebreide lunch, ontdekt u gedurende deze gezellige tocht het sfeervolle Maastricht vanuit een heel ander oogpunt.  

14.00 - 16.30 Vrije tijd

16.30 - 19.00 Avondwandeling Maastricht
Samen met onze enthousiaste begeleiding maakt u een heerlijke avondwandeling door het sfeervolle Maastricht. Onderweg wordt u vermaakt met interessante verhalen en grappige wetenswaardigheden. Uiteraard zal er ook een gezellige kroegenstop gemaakt worden voor een hapje en een drankje.

19.00 - 21.00 Diner 
Geniet van een heerlijk bourgondisch diner in een authentiek en sfeervol kader.

Dag 2

08.00 - 10.00 Ontbijt en uitchecken

10.00 - 14.00 Scootertocht door Zuid-Limburg 
Onze enthousiaste begeleiding neemt u mee voor een heerlijke scootertocht door het prachtige Zuid-Limburg. U rijdt door de glooiende heuvels en kunt genieten van de sfeer in de pittoreske dorpjes. Uiteraard wordt er ook een stop gemaakt voor een heerlijke lunchmaaltijd. (Indien gewenst kunnen wij onderweg een aantal leuke teambuildingopdrachten toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan boerengolf, een Pyramide bouwen met bamboestokken of boogschieten). 

Prijzen zijn inclusief BTW

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.
Alle activiteiten kunnen afzonderlijk en naar eigen wens gecombineerd worden.