Plaats : Maastricht
Minimaal aantal personen: 20 (minder personen op aanvraag)
Prijs : € 94,50 p.p.
Offerte aanvragen

10.45 - 11.45 Koffie en Limburgse vlaai 
U wordt hartelijk ontvangen met een kop koffie of thee en een heerlijk stuk Limburgse vlaai.

12.00 - 13.00 Rondvaart Maastricht  
Bij een bezoek aan Maastricht mag een rondvaart op de Maas uiteraard niet ontbreken. Gedurende deze gezellige tocht ontdekt u het sfeervolle Maastricht vanuit een heel ander oogpunt. (Indien gewenst kunt u aan de voet van de beroemde Sint Pietersberg van boord gaan, waar u onder andere een rondleiding door de grotten kunt maken). 

13.15 - 14.30 Lunch
Geniet van een heerlijke uitgebreide lunch in één van de sfeervolle restaurants in het centrum van Maastricht.  

14.30 - 16.30 Maastricht binnenste buiten 
Onze enthousiaste begeleiding neemt u mee door het historische centrum en laat u de mooiste en bijzonderste plekjes van deze prachtige stad zien. Onderweg wordt u vermaakt met interessante verhalen en grappige wetenswaardigheden. (Naast een rondleiding kunt u ook kiezen voor een andere keuzeactiviteit zoals een spannende citygame, een gezellige fietstocht of een workshop vlaai bakken).

16.30 - 18.30 Brouwerijbezoek en bierproeverij Maastricht 
Bij het bourgondisch genieten horen uiteraard ook heerlijke speciaalbieren. Een bezoek aan de ambachtelijke Maastrichtse stoombierbrouwerij Bosch is dan ook zeker een aanrader. Alles aan deze bijzondere brouwerij is authentiek. Zowel het mouthuis als het brouwhuis en de brouwerswoning zijn in originele staat behouden en als rijksmuseum beschermd. Vol passie vertelt de enthousiaste gids u meer over het ambachtelijk brouwproces en de geschiedenis van deze brouwerij. Uiteraard zal er ook geproefd worden. De rondleiding wordt afgesloten met een proeverij van twee heerlijke speciaalbiertjes.

OF

16.30 - 18.45 Wijnproeverij Maastricht (meerprijs € 15,- p.p.)
Voor deze wijnproeverij wordt u verwacht op een schitterende locatie in hartje Maastricht. Na genoten te hebben van een heerlijk aperitief, wordt u meegenomen voor een rondleiding door de eeuwenoude wijnkelders, de vernieuwde bottelruimte en de unieke stadswijngaard. Aansluitend worden er een vijftal heerlijke wijnen geproefd. Terwijl de vinoloog u een woordje uitleg geeft, kunt u onder het genot van bijbehorende kaasjes genieten van deze topwijnen.    

18.45 - 20.45 Diner 
Geniet van een heerlijk bourgondisch diner in een authentiek en sfeervol kader.

Prijzen zijn inclusief BTW

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.
Alle activiteiten kunnen afzonderlijk en naar eigen wens gecombineerd worden.