Plaats : Maastricht
Minimaal aantal personen: 20 (minder personen op aanvraag)
Prijs : € 105,00 p.p.
Offerte aanvragen

12.00 - 13.15 Lunch
Geniet van een heerlijke uitgebreide lunch in één van de sfeervolle restaurants in het centrum van Maastricht.  

13.15 - 16.15 Maastricht by Bike
Maastricht is de ideale stad om op twee wielen te verkennen. Onze enthousiaste begeleiding neemt u mee door het historische centrum en laat u de mooiste plekjes van deze indrukwekkende stad zien. Oude steegjes, eeuwenoude stadspoorten, prachtige natuur, het komt allemaal aan bod gedurende deze heerlijke fietstocht. Uiteraard wordt er onderweg ook even genoten van een verfrissend drankje.

16.30 - 18.30 Brouwerijbezoek en bierproeverij Maastricht 
Bij het bourgondisch genieten horen uiteraard ook heerlijke speciaalbieren. Een bezoek aan de ambachtelijke Maastrichtse stoombierbrouwerij Bosch is dan ook zeker een aanrader. Alles aan deze bijzondere brouwerij is authentiek. Zowel het mouthuis als het brouwhuis en de brouwerswoning zijn in originele staat behouden en als rijksmuseum beschermd. Vol passie vertelt de enthousiaste gids u meer over het ambachtelijk brouwproces en de geschiedenis van deze brouwerij. Uiteraard zal er ook geproefd worden. De rondleiding wordt afgesloten met een proeverij van twee heerlijke speciaalbiertjes.

OF

16.30 - 18.45 Wijnproeverij Maastricht (meerprijs € 15,- p.p.)
Voor deze wijnproeverij wordt u verwacht op een schitterende locatie in hartje Maastricht. Na genoten te hebben van een heerlijk aperitief, wordt u meegenomen voor een rondleiding door de eeuwenoude wijnkelders, de vernieuwde bottelruimte en de unieke stadswijngaard. Aansluitend worden er een vijftal heerlijke wijnen geproefd. Terwijl de vinoloog u een woordje uitleg geeft, kunt u onder het genot van bijbehorende kaasjes genieten van deze topwijnen.    

18.45 - 20.45 Diner 
Geniet van een heerlijk bourgondisch diner in een authentiek en sfeervol kader.

Prijzen zijn inclusief BTW

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.
Alle activiteiten kunnen afzonderlijk en naar eigen wens gecombineerd worden.