Plaats : Maastricht
Minimaal aantal personen: 20 (minder personen op aanvraag)
Prijs : € 119,50 p.p.
Offerte aanvragen

10.00 - 10.20 Rondvaart Maastricht (deel 1)
Bij een bezoek aan Maastricht mag een rondvaart op de Maas uiteraard niet ontbreken. Gedurende deze gezellige tocht ontdekt u het sfeervolle Maastricht vanuit een heel ander oogpunt.

10.45 - 12.00 Steptocht door de grotten Maastricht
Na het eerste gedeelte van de rondvaart gaat u aan de beroemde Sint Pietersberg van boord. Hier wordt u meegenomen voor een unieke steptocht door de grotten. Samen met een enthousiaste gids ontdekt u de diepste geheimen van de Sint Pietersberg.

12.20 - 13.00 Rondvaart Maastricht (deel 2)
Gedurende het tweede gedeelte van de rondvaart kunt u genieten van een kopje koffie of thee en een heerlijk stuk Limburgse vlaai.

13.15 - 14.30 Lunch
Geniet van een heerlijke uitgebreide lunch in één van de sfeervolle restaurants in het centrum van Maastricht.  

15.00 - 17.30 Mission Underground
Voor dit ‘duistere’ belevingsspel wordt u verwacht in de historische Kazematten. Dit kilometerslange verdedigingsstelsel onder de stad uit de 17e eeuw, is het decor van een spannende middag.

U stapt terug in de tijd en kruipt in de huid van een geheim agent. Samen met uw team moet u spannende missies uitvoeren om zodoende Maastricht te bevrijden van de vijand. Samen speuren jullie door een labyrint van gangen, ontcijferen jullie gecodeerde boodschappen en moeten jullie zien te voorkomen dat Maastricht aangevallen wordt door vijanden uit de 18e eeuw. Dus leer samen de gangen van de Kazematten te gebruiken en zorg voor de overwinning.

18.00 - 20.00 BBQ aan de Maas 
Geniet van een heerlijke uitgebreide BBQ met een prachtig uitzicht over de Maas.

Prijzen zijn inclusief BTW

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.
Alle activiteiten kunnen afzonderlijk en naar eigen wens gecombineerd worden.