Plaats : Brugge
Minimaal aantal personen: 20 (minder personen op aanvraag)
Prijs : € 227,50 p.p.
Offerte aanvragen

Dag 1

10.30 - 11.30 Aankomst en afzetten bagage
U verblijft in een *** of ****Hotel in het middeleeuwse centrum van Brugge.

11.30 - 12.30 Rondrit paardentram Brugge
Laat u mee terugvoeren naar de middeleeuwen. Op het ritme van het hoefgetrappel op de kasseien, ontdekt u alle mooie en pittoreske plekjes van het middeleeuwse Brugge. Deze authentieke belevenis zal niet snel vergeten worden.

12.30 - 13.45 Lunch
Geniet van een heerlijke uitgebreide lunch in één van de sfeervolle restaurants in het centrum van Brugge.   

13.45 - 16.15 Proeven van Brugge
Gedurende deze ‘heerlijke’ wandeling door het Brugse stadscentrum, maakt u kennis met al het heerlijks dat Brugge te bieden heeft. Onze enthousiaste begeleiding vermaakt u met interessante verhalen en grappige weetjes. Waar komt die liefde van al dat heerlijke eten nu echt vandaan? Tijdens deze culinaire rondreis zult u het antwoord zelf ervaren.

16.15 - 17.30 Brouwerijbezoek Brugge
U brengt een bezoek aan dé bierbrouwerij van Brugge. Een enthousiaste gids begeleidt u langs de unieke wereld van mout en hop. Het hoogtepunt bevindt zich op het dak van de brouwerij, waar u kunt genieten van een verbluffend uitzicht. Aansluitend mag u zelf proeven van de Bruge Zot.

17.30 - 19.30 Vrije tijd

19.30 - 21.30 Diner 
Geniet van een heerlijk bourgondisch diner in een authentiek en sfeervol kader.

Dag 2

08.00 - 10.00 Ontbijt en uitchecken

10.30 - 13.00 Brugge by Bike
U wordt mee op sleeptouw genomen door de kronkelende straten van Brugge. Op verschillende unieke locaties vertelt de gids u op een boeiende en entertainende manier de geschiedenis van deze middeleeuwse stad. De fietstocht leidt u onder andere langs de Burg, de Markt, de Stadsschouwburg, de Onze-Lieve-Vrouwekerk en het romantische Minnewater. Natuurlijk wordt er ook tijd genomen voor een Belgisch biertje in een historische kroeg. (U kunt ook kiezen voor een fietstocht naar het historische Damme). 

Prijzen zijn inclusief BTW

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.
Alle activiteiten kunnen afzonderlijk en naar eigen wens gecombineerd worden.