Plaats : Maastricht
Minimaal aantal personen: 20 (minder personen op aanvraag)
Prijs : € 184,50 p.p.
Offerte aanvragen

Dag 1

11.00 - 11.30 Aankomst en afzetten bagage
U verblijft in een ****Hotel in het sfeervolle centrum van Maastricht.

12.00 - 13.00 Rondvaart Maastricht  
Bij een bezoek aan Maastricht mag een rondvaart op de Maas uiteraard niet ontbreken. Gedurende deze gezellige tocht ontdekt u het sfeervolle Maastricht vanuit een heel ander oogpunt. (Indien gewenst kunt u aan de voet van de beroemde Sint Pietersberg van boord gaan, waar u onder andere een rondleiding door de grotten kunt maken). 

13.15 - 14.30 Lunch
Geniet van een heerlijke uitgebreide lunch in één van de sfeervolle restaurants in het centrum van Maastricht.  

14.30 - 16.30 Vrije tijd

16.30 - 18.30 Brouwerijbezoek en bierproeverij Maastricht 
U brengt een bezoek aan de ambachtelijke Maastrichtse stoombierbrouwerij Bosch. Alles aan deze bijzondere brouwerij is authentiek. Zowel het mouthuis als het brouwhuis en de brouwerswoning zijn in originele staat behouden en als rijksmuseum beschermd. Vol passie vertelt de enthousiaste gids u meer over het ambachtelijke brouwproces en de geschiedenis van deze brouwerij. Uiteraard zal er ook geproefd worden. De rondleiding wordt afgesloten met een proeverij van twee heerlijke speciaalbiertjes.

OF

16.30 - 18.45 Wijnproeverij Maastricht (meerprijs € 17,50 p.p.)
Voor deze wijnproeverij wordt u verwacht op een schitterende locatie in hartje Maastricht. Na genoten te hebben van een bruisend aperitief wordt u meegenomen voor een rondleiding door de eeuwenoude wijnkelders en de vernieuwde bottelruimte. Aansluitend proeft u onder het genot van heerlijke kazen en vleeswaren diverse topwijnen.  

18.45 - 20.45 Diner 
Geniet van een heerlijk bourgondisch diner in één van de sfeervolle restaurants in het centrum van Maastricht.       

Dag 2

08.00 - 10.00 Ontbijt en uitchecken

10.00 - 13.00 Keuzeprogramma
Voor het ochtendprogramma kunt u een keuze maken uit verschillende activiteiten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een rondleiding met diverse proevertjes, een unieke citygame, een chocoladeworkshop, een gezellige fietstocht of een scootertocht door het prachtige Zuid-Limburgse heuvelland. Alle keuzeactiviteiten zullen netjes opgesomd worden in een vrijblijvend voorstel.

Prijzen zijn inclusief BTW en afhankelijk van het keuzeprogramma

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.
Alle activiteiten kunnen afzonderlijk en naar eigen wens gecombineerd worden.