Plaats : Maastricht
Minimaal aantal personen: 20 (minder personen op aanvraag)
Prijs : € 179,00 p.p.
Offerte aanvragen

Dag 1

11.00 - 12.00 Aankomst en afzetten bagage
U verblijft in een ****Hotel in het bruisende centrum van Maastricht. 

12.00 - 13.00 Rondvaart Maastricht
Bij een bezoek aan Maastricht mag een rondvaart op de Maas uiteraard niet ontbreken. Gedurende deze gezellige tocht ontdekt u het sfeervolle Maastricht vanuit een heel ander oogpunt. (Indien gewenst kunt u aan de voet van de beroemde Sint Pietersberg van boord gaan, waar u onder andere een rondleiding door de grotten kunt maken). 

13.15 - 14.30 Lunch
Geniet van een heerlijke uitgebreide lunch in één van de sfeervolle restaurants in het centrum van Maastricht. 

14.30 - 16.30 Vrije tijd

16.30 - 18.30 Brouwerijbezoek en bierproeverij Maastricht 
Bij het ‘bourgondisch’ genieten horen uiteraard ook heerlijke speciaalbieren. Een bezoek aan de ambachtelijke Maastrichtse stoombierbrouwerij Bosch is dan ook zeker een aanrader. Alles aan deze bijzondere brouwerij is authentiek. Zowel het mouthuis als het brouwhuis en de brouwerswoning zijn in originele staat behouden en als rijksmuseum beschermd. Vol passie vertelt de enthousiaste gids u meer over het ambachtelijk brouwproces en de geschiedenis van deze brouwerij. Uiteraard zal er ook geproefd worden. De rondleiding wordt afgesloten met een proeverij van twee heerlijke speciaalbiertjes.

OF

16.30 - 18.45 Wijnproeverij Maastricht (meerprijs € 13,- p.p.)
Voor deze wijnproeverij wordt u verwacht op een schitterende locatie in hartje Maastricht. Na genoten te hebben van een heerlijk aperitief, wordt u meegenomen voor een rondleiding door de eeuwenoude wijnkelders, de vernieuwde bottelruimte en de unieke stadswijngaard. Aansluitend worden er een vijftal heerlijke wijnen geproefd. Terwijl de vinoloog u een woordje uitleg geeft, kunt u onder het genot van bijbehorende kaasjes genieten van deze topwijnen.    

18.45 - 20.45 Diner 
Geniet van een heerlijk bourgondisch diner in een authentiek en sfeervol kader.

Dag 2

08.00 - 10.00 Ontbijt en uitchecken

10.00 - 13.00 Keuzeprogramma
Voor het ochtendprogramma kunt u een keuze maken uit verschillende activiteiten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een rondleiding door de Kazematten, een zenuwslopende citygame, een scootertocht door het prachtige heuvellandschap, een workshop Limburgse vlaaien bakken of een gezellige sloepentocht. Wij zullen alle mogelijkheden netjes opsommen in een vrijblijvend voorstel.

Prijzen zijn inclusief BTW

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.
Alle activiteiten kunnen afzonderlijk en naar eigen wens gecombineerd worden.

Prijs is afhankelijk van het keuzeprogramma