Plaats : Maastricht
Minimaal aantal personen: 20 (minder personen op aanvraag)
Prijs : € 77,50 p.p.
Offerte aanvragen

15.00 - 18.00 Proeven van Maastricht
Wie aan Maastricht denkt, denkt aan bourgondisch genieten. Gedurende dit ‘smakelijke’ programma staan heerlijk eten en drinken dan ook centraal. Onze enthousiaste begeleiding neemt u mee langs de vele bezienswaardigheden die deze bourgondische stad te bieden heeft. Onderweg zal er op diverse typische en gezellige locaties gestopt worden voor een heerlijk Limburgs streekgerecht. Zo proeft u bijvoorbeeld een Limburgs kruidendrankje met typisch roggebrood, kunt u genieten Maastrichts zuurvlees geserveerd met een heerlijk Brandbiertje en maakt u onder het genot van een scheutje port kennis met het Limburgse Rommedoe kaasje. Kortom, de ideale manier om kennis te maken met het bourgondische Maastricht.

18.00 - 20.00 Brouwerijbezoek en bierproeverij Maastricht
Bij het bourgondisch genieten horen uiteraard ook heerlijke speciaalbieren. Een bezoek aan de ambachtelijke Maastrichtse stoombierbrouwerij Bosch is dan ook zeker een aanrader. Alles aan deze bijzondere brouwerij is authentiek. Zowel het mouthuis als het brouwhuis en de brouwerswoning zijn in originele staat behouden en als rijksmuseum beschermd. Vol passie vertelt de enthousiaste gids u meer over het ambachtelijk brouwproces en de geschiedenis van deze brouwerij. Uiteraard zal er ook geproefd worden. De rondleiding wordt afgesloten met een proeverij van twee heerlijke speciaalbiertjes.

OF

18.00 - 20.15 Wijnproeverij Maastricht (meerprijs € 15,- p.p.)
Voor deze wijnproeverij wordt u verwacht op een schitterende locatie in hartje Maastricht. Na genoten te hebben van een heerlijk aperitief, wordt u meegenomen voor een rondleiding door de eeuwenoude wijnkelders, de vernieuwde bottelruimte en de unieke stadswijngaard. Aansluitend worden er een vijftal heerlijke wijnen geproefd. Terwijl de vinoloog u een woordje uitleg geeft, kunt u onder het genot van bijbehorende kaasjes genieten van deze topwijnen.   

20.15 - 22.15 Diner
Geniet van een heerlijk bourgondisch diner in een authentiek en sfeervol kader.

Prijzen zijn inclusief BTW

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.
Alle activiteiten kunnen afzonderlijk en naar eigen wens gecombineerd worden.