Jaarlijks mogen wij diverse uitjes en evenementen organiseren voor zowel bedrijven als particulieren. Uiteraard gaan wij alleen voor 100% tevredenheid. Onderstaand een aantal leuke reacties van onze tevreden klanten. Hier doen wij het voor!

woning“Het was een gezellig en leuk weekend in Brugge en Knokke. WeCreate Events heeft alles goed georganiseerd. Bedankt!”

De Woningstichting (Weekendarrangement Brugge en Knokke)

lanxess“Hierbij wil ik je kort bedanken voor de goede organisatie. Het was meer dan een geslaagd bedrijfsuitje. De gids was een pittige dame, voorzien van de nodige humor en werd door de groep zeer positief onthaald. Ook het eten achteraf in het restaurant was tot in de puntjes verzorgd. Zeer lekker en een zeer vriendelijke bediening. Dit is zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt namens het hele team!”

Lanxess (Proeven van Gent)

jcortes“We hebben het heel goed gesteld. Het was een serieuze bende om te ontvangen, maar de 2 heren in kwestie hebben dit zeer goed gedaan. De Franstalige uitleg was ook perfect en er werd heel wat afgelachen. Het was een leuke intermezzo en voor velen leerrijk. Ze vonden het allemaal een prachtige stad en hebben, denk ik, een goede impressie gekregen van Gent. Nogmaals bedankt voor de organisatie.”

J. Cortès Cigars (Dagarrangement Gent)


Technogym“We hebben het erg leuk gehad. Ontvangst en ruimte in het NH Hotel was erg goed. Lunch was prima. Fietstocht en bierproeverij erg leuk en interessant. Stukje rondvaart leuk en diner erg lekker. Dank voor de organisatie.”

Technogym Benelux B.V. (Meeting en Gent by Bike)


zematra“We kunnen terugkijken op een geslaagd en zeer goed verzorgd weekend! We hebben veel lol gehad met elkaar en daar draait het om. Wij danken je heel hartelijk voor de organisatie van dit weekend en voor de soepele en goede samenwerking.”

Zematra (Weekendarrangement Gent)

AMLINOK“Het is heel goed verlopen, iedereen vond het spel heel leuk en onze lunch was ook heel goed verzorgd. Nogmaals bedankt voor deze leuke dag.”

Amlin Europe BE (Wie is de Mol)

gemeentedenhaag“Ik wil je even melden dat het hartstikke goed is gegaan. Iedereen was dik tevreden. De broodjes waren heerlijk en de bediening was fantastisch. Iedereen heeft een geweldige dag gehad.”

Gemeente Den Haag (Dagarrangement Breda)

bever“Het weekend was zeker geslaagd! Alles was goed geregeld! Het schapen drijven was echt een succes, iedereen was hier erg enthousiast over evenals de wijnproeverij. Het was wederom netjes verzorgd en het eten en drinken was ook allemaal goed geregeld! Al met al was het zeker een succes. Bedankt weer voor de organisatie!”

Bever Innovations (Weekendarrangement Zuid-Limburg)

vanlierop“Wij hebben een super weekend gehad. Ik heb gisteren een mooie bos bloemen ontvangen van mijn collega’s voor het verzorgen van dit geweldige weekend. Deze is dus ook gedeeltelijk voor jullie bestemd. Bedankt!”

Van Lierop Adviesgroep (Weekendarrangement Brugge)

kvggroep“Het was heel fijn geweest, we hebben ons zeer goed geamuseerd en heel erg lekker gegeten. Bedankt voor de goede organisatie.”

KVG Oost-Vlaanderen (Actie op het water)

BD“Het was een geslaagde namiddag! De gids was zoals afgesproken op tijd aanwezig in het hotel om ons op te pikken. De proevertjestocht door Gent was goed: leuke verhalen en heel lekkere hapjes. De gids heeft dat echt prima gedaan! Daarna zijn we naar de bierbrouwerij gestapt en ook dat was weer een schot in de roos: 3 biertjes geproefd en wat bijpassende uitleg gegeven. En dan nog het restaurant: lekker gegeten in een leuke atmosfeer. Echt een leuk restaurantje; we zijn al zoveel in Gent geweest, maar dit hadden we nog niet ontdekt. Bedankt voor de goede service.”

BD Biosciences, Advanced Bioprocessing (Proeven van Gent)

Dupont“Uitje was een succes. Helaas een heleboel regen, maar dat mocht de pret niet drukken! Kortom, gewoon geslaagd en iedereen heeft het naar de zin gehad!”

Dupont (Weekendarrangement Brugge)

woonkracht10“We hebben twee super leuke dagen gehad in Gent. Alles was prima geregeld! De begeleiding van WeCreate Events was erg goed, ze hebben ervoor gezorgd dat onze groep van ca. 100 mensen op de juiste tijd, op de juiste plek werd gebracht en opgehaald. Super! Zeker een aanrader!”

Woonkracht10 (Weekendarrangement Gent)

belfius2“Vooreerst bedankt voor het schitterend en vlekkeloos georganiseerde event. Iedereen heeft ten volle genoten. De fietstocht was perfect georganiseerd, de tussenstops in de typische cafeetjes waren goed gekozen en het restaurant en eten was eveneens goed. Wij zullen jullie gegevens zeker bewaren voor eventueel volgend event.”

Belfius Insurance (Brugge by Bike)

kpmg“Wij hebben echt een fantastisch weekend gehad! Het hotel was heel goed en het personeel behulpzaam. Alle activiteiten waren goed geregeld en ook de vrije tijd in het programma was heerlijk. Iedereen heeft die tijd naar eigen genoegen ingevuld. Voor de dames was dat vooral veel shoppen. Brugge is echt een geweldige stad! Heel erg bedankt voor het regelen en voor de bonbons op onze hotelkamers!”

KPMG (Weekendarrangement Brugge)

Cofly“Graag willen we WeCreate Events bedanken voor afgelopen zaterdag. We hebben leuke en positieve feedback gehad van onze klanten wat altijd erg dankbaar is. We hopen elkaar zeker nog terug te zien bij een volgend klantevent!”

Cofely Axima Refrigeration GDF SUEZ (Gent binnenste buiten)

“Gent was heel gezellig! Echt een aanrader. Leuke kroegentocht en goed diner! Bedankt voor de service”

Bas van der Doelen (Typisch Gent) 


“Het bedrijfsuitje naar Gent was één groot succes! Natuurlijk is Gent alleen al een geweldige ervaring en hadden we goed weer. Maar zeker dankzij WeCreate Events hebben 140 man vanaf een super locatie in het centrum kunnen genieten van een leuk dagprogramma en heerlijk en gevarieerd eten. Meteen tijdens ons eerste gesprek merkte ik al dat WeCreate Events een onderscheidend en professioneel bedrijf is. En dat onderscheid kan ik herkennen omdat ik al vele jaren ons bedrijfsuitje mag organiseren en dus met verschillende andere organisatiebureaus heb samengewerkt. WeCreate Events is een bedrijf dat met je meedenkt, met voorstellen voor het dagprogramma komt die beter bij de stad Gent passen en werkelijk niets aan het toeval overlaat. Dit alles ook nog voor een goede prijs. Meer kan je niet wensen voor je dagje uit. Mijn collega’s en ook onze nieuwe directeur waren dan ook unaniem enthousiast over deze dag. Chapeau!”

Chantal Dijkstra (Dagarrangement Gent)

“F-A-N-T-A-S-T-I-S-C-H, complimenten aan beide gidsen en aan jullie in het bijzonder inzake de communicatie en meedenken.”

Jeroen Koster (Typisch Brugge)